Tarjoamani järjestyspalvelut ovat matalan kynnyksen palveluita, joiden tavoitteena on helpottaa arjen sujumista. Ammattijärjestäjän palveluita on verrattu usein kodin personal trainerin palveluiksi - allekirjoitan tämän ja koenkin, että jokainen käynti on parhaimmillaan valmennuskäynti, jonka aikana voi oppia uutta, harjoitella jo opittuja taitoja ja oivaltaa uusia, oman elämän kannalta tärkeitä asioita. Järjestää voimme mitä tahansa tavaroista ajankäyttöön. Kaikkien käyntien viitekehyksenä on ratkaisukeskeisyys: sovimme tavoitteet, aikataulun sekä käytetyt työskentelytavat aina yhdessä. En koskaan päätä puolestasi poistettavia tai säästettäviä tavaroita vaan tehtävänäni on tukea, kannustaa ja rohkaista juuri sinua löytämään tarvittavat ratkaisut itse. Olet aina itse oman elämäsi paras asiantuntija. Järjestelykäyntien aikana karsimme, järjestämme ja pohdimme yhdessä toimivia ratkaisuja, joiden avulla oman kodin järjestystä on helpompaa ylläpitää. .  

järjestyspalvelut

Mitä Piilovoiman järjestyspalvelut ovat?

Mitä käyntiin sisältyy?

Järjestyspalvelua voi hyödyntää kuka tahansa, joka kokee tarvitsevansa apua kodin järjestyksen, tavaroiden hallinnan tai päätöksenteon kanssa. Mikäli sinusta tuntuu siltä, että tavarat hallitsevat arkeasi liikaa tai ettet kehtaa kutsua ihmisiä kylään vaikka haluaisit, saatat hyötyä järjestysavusta. 

 

Omaa erityistä osaamisaluettani on löytää nepsy-ystävälliset järjestysratkaisut, jotka luonnollisesti toimivat myös neurotyypillisten ihmisten kanssa. Palveluissani korostuu lempeys, lämpö ja ajatus siitä, että jokainen askel lasketaan: kodin kaaos ei syntynyt päivässä eikä siitä tarvitse pyrkiä eroon päivässä. 

Kenelle Piilovoiman järjestyspalvelut sopii?

Jo yksi yksittäinen järjestyskäynti voi tehdä ison muutoksen. Pohja-ajatuksenani on tukea asiakkaan arjen sujuvuutta mahdollisimman kokonaisvaltaisesti matalalla kynnyksellä. Käynnit voidaan toteuttaa joko yksittäiskäynteinä, jolloin pääpaino on karsimisessa sekä ohjauksessa tai pidempinä valmennusjaksoina, jolloin vallitsevaan tilanteeseen päästään syventymään kokonaisvaltaisemmin ja tulosta tekemään pintaa syvemmältä.

Järjestyskäynnit ovat kuin pieniä valmennuksia, joiden tavoitteena on löytää ja valjastaa käyttöön asiakkaan omat vahvuudet ja voimavarat. Järjestyksen alkuunsaaminen saattaa tarvita hieman apua, mutta lopulta kaikki tieto, taito ja osaaminen on jo olemassa asiakkaalla itsellään: se pitää vain löytää ja ottaa käyttöön. Järjestyskäyntien aikana on tarkoitus löytää konkreettisia, aidosti asiakkaan arkea helpottavia ratkaisuja karsimisen ja perusjärjestelyn lisäksi. Järjestyskäynnit sisältävät alkukartoituksen (etäkartoitus n. 30min), valmistelutyön sekä varsinaisen asiakaskäynnin, jonka aikana järjestetään kotona olevia tavaroita tai tarvittaessa karsitaan niitä. Lisäksi voin kuljettaa ja kierrättää farmariauton takaosaan mahtuvat asiakkaan poistettavat tavarat asiakaskäynnin jälkeen asiakkaan niin halutessa. Käynnit sisältävät myös matkakulut Keski-Uudellamaalla. 

 

Järjestyspalveluita on mahdollista toteuttaa myös täysin etäyhteydellä.

Kuinka voin varata itselleni ajan ja mitä käynnit maksavat?

Voit varata ajan ottamalla yhteyttä sähköpostitse, somessa tai puhelimitse. Voit jättää viestin myös WhatsAppissa. Järjestyspalveluiden kuluttajahinnaston löydät sivun lopusta.

Järjestyspalveluiden kuluttajahinnasto

hallintaa arkeen

 

Vähemmän tavaraa - enemmän aikaa. Arjen hallinta ei vaadi minuuttiaikataulua tai suorittamista. Yksinkertaisempi, toimivampi arki on mahdollista elämäntilanteesta riippumatta oikeat työkalut löytämällä. Piilovoiman järjestyspalveluissa viitekehyksenä on ratkaisukeskeisyys ja tavoitteet räätälöidään aina yksilöllisesti vastaamaan juuri sinun tarpeitasi..

kasat kuriin

 

Tuntuuko siltä, että siivoat aina, mutta koskaan ei ole siistiä? Mikäli vastasit kyllä, kodissasi saattaa olla liikaa tavaraa tai tavaroiden paikka saattaa olla toimimaton. Autan sinua luomaan kotiisi järjestyksen, jota pystyt ylläpitämään itse ilman säännöllistä ammattijärjestäjän tarvetta. 

tunteet toiminnan takana

 

Tarjoamani järjestyspalvelut sisältävät vahvuus- ja voimavarakeskeistä työskentelyä, jonka avulla sukellamme pintaa syvemmälle. Kotiin kerääntyvät tavarat, katoava järjestys ja sekaisuus ovat aina seurauksia eivätkä syitä. Pysyvän muutoksen kannalta on tärkeää etsiä juurisyitä toiminnan takaa ja opetella havannoimaan omia tunteita sekä niiden vaikutusta toimintaan. 

Mitä ajanvarauksen jälkeen tapahtuu? Entä kuinka paljon aikaa kannattaisi varata?

Yhteydenottosi jälkeen sovimme tutustumiskäynnin. Tutustumiskäynti on käytännössä noin puolen tunnin pituinen tapaaminen, joka tapahtuu etänä tai tarvittaessa kohteessa. Tutustumiskäynnillä pohditaan järjestyskohdetta, suunnitellaan mitä tehdään, sovitaan yhteinen tavoite ja sovitaan tarkempi aikataulu. Lopullista järjestämiseen menevää aikaa on mahdotonta ennustaa, mutta jokainen järjestämiskäynti alkaa ja päättyy hallitusti: sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että jäisit hallitsemattoman tavarakaaoksen keskelle vaan isonkin urakan jälkeen tiedät miten toimia. Järjestämisen nopeuteen vaikuttaa asiakkaan päätöksentekokyky sekä järjestettävä kohde.

Suuntaa-antavia esimerkkiaikoja yleisimmistä järjestyskohteista:

Keittiö 4-6h
Lastenhuoneen raivaus ja järjestäminen 5-6h TULOSSA PALVELUVALIKOIMAAN KEVÄÄLLÄ 2023: OHJATTU LELUKARSINTA
Eteinen 2-4h
Pieni varastotila 6h
Vaatehuone 3-4h
Työhuone 4-6h
Muistoesineet 3-6h

Isot kokonaisuudet riippuvat neliöiden sekä tavaroiden määrästä. 

Järjestyspalveluhinnasto 17.11.2022 alkaen. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Hinnat pitävät sisällään etukäteisvalmistelut, alv:n 24% sekä matkakulut Keski-Uudellamaalla. Järjestämispalvaluista saa kotitalousvähennystä 60%. Vuonna 2023 maksimimäärä kotitalousvähennykselle on 3500 € henkilöltä, josta omavastuu on 100 € henkilöltä.

 

Mikäli et ole varma siitä mitä tarvitset, kysy rohkeasti tarjouspyyntöä.

 

YKSITTÄISKÄYNNIT

 

Puhelinkonsultaatio, ohjaus ja neuvonta 56€/h
Järjestämisapu tuntiveloituksena 70 €/h

 

Järjestyspaketit

 

Järjestysapu 

4h 260€ 
6h 380€
 

Tuntuuko sinusta siltä, että siivoamiseen menee tuhottomasti aikaa (eikä silti koskaan ole siistiä), tavarat hukkuvat helposti ja vuorokauden tunnit tuntuvat säännöllisesti loppuvan kesken? Löydetään yhdessä ratkaisuja sujuvampaan arkeen! Järjestysapu sisältää etänä tehtävän alkutapaamisen ja tavoitteenasettelun lisäksi neljästä kuuteen tuntia järjestämistä kotonasi tai muussa valitsemassasi paikassa (esimerkiksi toimisto).

 

Tulossa keväällä 2023:
Ohjattu lelukarsinta

 

Ohjattu lelukarsinta sopii lapsille, joiden on vaikeaa luopua tavaroista. Lelukarsinnassa työskentelen lapsen kanssa leikin lomassa. Tavoitteena on luopua turhista leluista lapsilähtöisesti ja saada huoneeseen tilaa, joka kannustaa luovaan leikkiin.